Siirry sisältöön
Sulje (esc)

Uutiskirje

Saa -5% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, tilaamalla uutiskirjeemme!

Kestävyys

Kestävää ja vastuullista luksusta

Kestävästä kehityksestä on tullut tärkeä aihe ympäristöä ja yhteiskuntaa koskevissa kysymyksissä. Samalla kun pikamuodin negatiivinen ympäristövaikutus kasvaa räjähdysmäisesti, on muotialasta tullut yksi maailman suurimmista saastuttajista. Tämä johtuu laajalti valtavista hiilidioksidipäästöistä ja hupenevien vesivarojen liikakäytöstä.

Laadukkaita luksustuotteita

Kristian & Aleksander haluaa mahdollistaa yhä tietoisemman ja vastuullisemman tavan hankkia laadukkaita luksustuotteita. Teemme tämän tarjoamalla turvallisen kauppapaikan, jossa voit ostaa ja myydä käytettyjä luksustuotteita, kuten merkkivaatteita-laukkuja ja -asusteita. Kierrättämällä ennalta omistettua luksusta pystymme yhteisvoimin vähentämään tuotehävikkiä ja pidentämään esineiden käyttöikää ja niiden hiilijalanjälkeä.

Olemme ylpeitä siitä, että jokainen kauttamme hankittu ja myyty tuote edistää tavoitettamme laajentaa kiertotaloutta ja rakentaa luksukselle kestävämpää tulevaisuutta.

Käytetyillä merkkivaatteilla kohti parempaa tulevaisuutta

Kristian & Aleksander uskoo, että käytetty muoti on yksi kestävämmän tulevaisuuden tärkeimmistä kulmakivistä. Luksusta kauttamme ostavat ja myyvät tukevat osaltaan kiertotaloutta ja torjuvat hävikkiä antamalla uuden elämän käytetyille merkkivaatteille ja muille luksustuotteille.

Teemme luksuksesta kestävää ja helposti saavutettavaa

Tavoitteenamme on edistää ympäristöystävällisempiä valintoja osallistumalla luksustuotteiden kierrättämiseen sekä pidentämällä yhä useampien tavaroiden elinkaarta ja muotiteollisuudesta syntyvää jätettä. Kristian & Aleksander voikin ylpeänä tarjota uutta kestävämpää ja edullisempaa muotia ennalta omistettujen luksusmerkkien parissa.

Kohti vastuullisempaa kuluttamista ja liiketoimintaa

Puhumme vahvasti vastuullisen kuluttamisen ja liiketoiminnan harjoittamisen puolesta. Käytetty luksus on loistava valinta monestakin syystä mutta erityisesti siksi, että merkkivaatteiden ja -asusteiden ostaminen käytettynä vähentää jätettä merkittävästi, samoin kuin tuotteiden hiili- ja vesijalanjälkeä.

Jopa 30% pienempi jalanjälki

Ostamalla käytettyjä ja/tai käyttämättömiä, mutta ennalta omistettuja tuotteita et vain pidennä esineiden käyttöikää, vaan pienennät myös niiden hiili-, vesi- ja jätejalanjälkeä noin 20-30%. Tämä tapahtuu antamalla esineelle vain yhdeksän ylimääräistä käyttökuukautta.

Kristian & Alexander, Vastuullisempaa luksusta

Kristian & Aleksander on käytetyn luksusmuodin kauppapaikka verkossa. Tarjoamme korkealaatuisia ja hyväkuntoisia, tarkasti valikoituja luksustuotteita, kuten miesten ja naisten merkkivaatteita, merkkilaukkuja ja -asusteita. Tuotteita, jotka antavat hyvän ja itsevarman olon.

Kun yhä useammat kuluttajat tekevät kestävämpiä valintoja ja valitsevat kasvavissa määrin pikamuodin sijasta ennalta omistettua luksusta, edistämme tavoitettamme kasvattaa merkkituotteiden kierrättämistä ja kiertotalouden omaksumista laajemmaksi osaksi yhteiskuntaamme.

Jo valmistettuja tuotteita

Ostamalla ja myymällä sellaisia luksustuotteita, jotka on jo valmistettu, sinäkin pystyt pienentämään kyseisten esineiden hiili-, vesi- ja jätejalanjälkeä huomattavasti. Samalla osallistut paremman huomisen rakentamiseen.

Voit tutustua käytettyihin merkkivaatteisiin ja muihin luksustuotteisiin täällä.

Voit myydä käytetyt merkkivaatteet, -laukut ja -asusteet meille täällä.

Lue lisää meistä

Hae

Ostoskori