Siirry sisältöön
Sulje (esc)

Uutiskirje

Saa -5% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, tilaamalla uutiskirjeemme!

Myy tuotteesi meille

Täytä alla olevat tiedot tuotteesta ja ota tuotteestasi kuvat, niin teemme sinulle tuotteestasi tarjouksen.

Mitä paremmat kuvat ja tiedot tuotteesta meille lähetät, sen paremmin osaamme tehdä tuotteesta tarjouksen. Lopullinen ostohinta määritellään vasta kun olet meille tuotteen lähettänyt, mutta jos tuote on siinä kunnossa kuin tarjouspyynnöstäsi on voinut päätellä, yleensä alkuperäinen tarjouksemme pysyy voimassa.

Käytä siis hetki tarjouspyynnön tekemiseen :)

Tuotteen ja myyjän tiedot

Täytä alla oleva kaavake huolellisesti. Meille tulee tarjouspyyntöjä useita päivässä, mutta pyrimme vastaamme viesteihin arkisin noin kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa.

Miten merkkituotteiden myynti toimii?

Kristian & Aleksander on käytetyn muodin kauppapaikka, jossa voit ostaa ja myydä merkkivaatteita, merkkilaukkuja ja -asusteita kestävästi ja palkitsevasti. Kun myyt meille käytettyjä merkkivaatteita ja muita itsellesi mahdollisesti tarpeettomia luksusesineitä, tarjoat jollekin muulle upean mahdollisuuden löytää ja käyttää laadukkaita tuotteita pidempään. Samalla pienennät myytävän luksustuotteen hiilijalanjälkeä huomattavasti. Uskomme vakaasti, että luksuksen uudelleen kierrättäminen on paras mahdollinen tapa ostaa ja myydä merkkivaatteita sekä nyt että tulevaisuudessa.

Miksi myisin omistamani design-tuotteet Kristian & Aleksanderille?

Jokaiselle on varmasti joskus käynyt niin, että kaupassa sovitettu vaate ei myöhemmin miellytäkään silmää. Toisinaan netistä ostettu laukku ei vastaa odotuksia ja vuosia sitten kaapin perälle unohtuneet housut eivät sovikaan päälle. Sinulla voi myös olla menossa vaikkapa muutto, suursiivous tai vaatekaapin uudistus. Oli syysi merkkivaatteiden, merkkilaukkujen ja -asusteiden myymiseen mikä tahansa, jos et käytä omistamiasi luksustuotteita, mikset tekisi hyvää laittamalla ne kiertoon ja tienaisi samalla? On täysin normaalia, että oma koko, tyyli, mieli ja elämäkin muuttuu, joten tyhjennä siis kaappisi itsellesi turhista tavaroista ja lähetä merkkivaatteesi ja muut design-tuotteet meille!

Kuinka myynti tapahtuu K&A:n kautta?

Aloita merkkivaatteiden ja -tavaroiden, kuten laukkujen, aurinkolasien ja huivien myynti täyttämällä ensin sivun ylälaidasta löytyvä tarjouspyyntölomake ja kertomalla tuotteestasi meille muutamia yksityiskohtia. Ilmoita muun muassa tavaran tuotemerkki, -malli ja rehellinen kunto. Ei haittaa, jos et ole täysin varma mallista. Mainitse myös, tuleeko esineen mukana esimerkiksi kuittia, aitoustodistusta tai alkuperäistä laatikkoa. Liitä mukaan kuvat, joissa tavara näkyy selkeästi, ja ilmoita lopuksi tuotteesta pyytämäsi hinta.

Kun olet lähettänyt lomakkeen meille tai kertonut tarvittavat tiedot WhatsAppissa, pyrimme olemaan sinuun päin yhteydessä jo muutaman päivän sisällä. Tarpeen tullen kysymme sinulta tarkentavia tietoja. Ilmoitamme sinulle heti, kun tiedämme ottavamme merkkivaatteen tai muun luksustavaran myyntiin kauppapaikkaamme. Tässä vaiheessa tulemme pyytämään tilitietosi maksua varten ja antamaan tuotteen postitusohjeet. Kun käytetty merkkilaukku, merkkivaate tai -asuste on saapunut meille ja olemme vahvistaneet sen aitouden, lähetämme sovitun summan suoraan tilillesi.

Millaisia tuotteita teille voi myydä?

Ostamme vain sellaisia käytettyjä ja käyttämättömiä luksustuotteita, jotka ovat siistejä, tyylikkäitä ja hyväkuntoisia. Parhaillaan valikoimaamme kuuluvat laadukkaat miesten ja naisten merkkivaatteet sekä upeat merkkilaukut ja lompakot. Lisäksi ostamme ja myymme erilaisia luksusasusteita, kuten merkkiaurinkolaseja, vöitä, huiveja ja kenkiä. Meille myyt helposti ja turvallisesti kaapin perällä pyörivät ja hyllyllä pölyttyvät luksusesineet.

Kokeile pistää kiertoon vaikkapa Chanel-laukut, Burberry-huivit, Ralph Lauren -neuleet, Dolce & Gabbana -aurinkolasit, Fendi-vyöt, Jimmy Choo -kengät ja Gucci-lompakot. Hyväksymme myös lukuisia muita luksusmerkkien tuotteita, kuten Giorgio Armanin, Balenciagan, Balmainin, Christian Diorin, Pradan, Celinen, Louis Vuittonin, Versacen, Yves Saint Laurentin, Lacosten, DKNY:n, Ted Bakerin ja Charles Jourdanin tavaroita. Otamme vastaan myös muuta luksusta, joten ota rohkeasti yhteyttä myytävään tuotteeseen liittyen!

Hae

Ostoskori