Siirry sisältöön
Sulje (esc)

Uutiskirje

Saa -5% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, tilaamalla uutiskirjeemme!

FAQ usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kristian & Aleksander?

Kristian & Aleksander on kauppapaikka, jossa myymme ja ostamme käytettyjä sekä käyttämättömiä miesten ja naisten muodin huippumerkkien tuotteita pukeutumiseen. Lue lisää meistä.

Missä Kristian & Aleksander sijaitsee?

Varastomme sijaitsee Turussa. Mikäli haluat vierailla tai tulla kokeilemaan tuotteita, olethan yhteydessä info@kristianaleksander.fi

Miten palautan tuotteen?

Jos et jostain syystä ollut tyytyväinen tilaukseesi, jonka teit verkkokaupassamme, voit palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun lähetys on saapunut valitsemaasi postin jakelupisteeseen. Huomaathan että tuote voidaan palauttaa vain, jos siinä on tuote lappumme kiinnitettynä. Toimi näin:

  1. Ilmoita meille, että palautat tuotteen sähköpostilla osoitteeseen info@kristianaleksander.fi. Laita ilmoitukseen tilausnumerosi, jonka löydät tilaus vahvistuksesta.
  2. Kiinnitä tuotteen mukana tullut palautusrahtikirja pakettiin ja vie se lähimpään postin palvelupisteeseen. Mikäli lähetät tuotteen takaisin Kristian & Aleksander paketissa muistathan peittää vanhan tarran uudella tarralla. Palautuksen posti maksu on jo maksettu puolestasi. Säilytä palvelupisteestä saamasi palautuskuitti, kunnes olet saanut palautusvahvistuksen sähköpostiisi tai OmaPostiin.
  3. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Riippuen verkkokaupassa valitsemastasi maksutavasta, palautamme rahat ostostasi tilillesi noin 2-5 pankki päivän kuluessa.
Pystyttekö löytämään minulle etsimäni tuotteen?

Sitä varten me olemme! Mikäli olet etsinyt jotain tiettyä tuotetta tuloksetta, voit kääntyä meidän puoleemme. Olemme yhteydessä, kun tuote olisi saatavilla ja myynnissä juuri sinulle.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Yleensä 2-5 arkipäivää. Tilaukset kulkevat Postin kautta.

Toimitamme tilaukset niin nopeasti ja tehokkaasti kuin vain mahdollista. Useimmat tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Milloin palauttamani tuotteen hyvitys näkyy tililläni?

Palautetut tuotteet hyvitetään, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Normaalisti hyvitys näkyy pankkitilillä viikon sisään palautuksesta.

Hae

Ostoskori