Siirry sisältöön
Sulje (esc)

Uutiskirje

Saa -5% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, tilaamalla uutiskirjeemme!

Meistä

Kristian & Alexander

Kristian & Aleksander on kauppapaikka, jossa myymme ja ostamme käytettyjä sekä käyttämättömiä miesten ja naisten muodin huippumerkkien tuotteita pukeutumiseen. 

Me Kristian & Aleksanderilla teemme luksusmuodista ekologista ja kaikille helposti saavutettavaa. Tarjoamme mahdollisimman laajasti eri tuotteita naisille ja miehille. Meiltä saat merkkilaukkuja, merkkivaatteita, -vöitä ja muita asusteita, kuten aurinkolaseja. Tuotteiden aitouden takaamme sinulle aina. 

Kestävää muotia

Osallistu kanssamme kestävämpään kehitykseen muodin parissa. Osta mieluummin toiselle tarpeettomaksi jäänyt aarre ja näin voit olla mukanamme pienentämässä tuotteiden hiili-, vesi- ja jätejalanjälkiä! 

Tiesitkö? Ostamalla käytettyjä/käyttämättömiä tuotteita pidennät ennalta omistettujen esineiden käyttöikää ja vain yhdeksän lisäkuukauden käytön ansiosta voit pienentää niiden hiili-, vesi- ja jätejalanjälkeä noin 20-30%.

Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja panostamme palveluun. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siksi kaikki palaute onkin meille kaikissa muodoissa aina tervetullutta! 

Missiomme

Meille mukavuuden tunne, vastuullisuus ja kestävä kehitys pukeutumisessa ovat tärkeitä. Haluamme tarjota sinulle arjen luksusta muodin huippumerkkien välityksellä.

Tarjoamme korkealaatuisia ja hyväkuntoisia, tarkasti valikoituja luksustuotteita, kuten miesten ja naisten merkkivaatteita, -laukkuja ja -asusteita. Tuotteita, jotka antavat sinulle hyvän ja itsevarman olon.

Olemme ylpeitä vastuullisesta yritystoiminnastamme ja tuotteistamme, joihin asiakkaidemme on ilo pukeutua. Haluamme tuoda iloa ja hyvää asennetta päivääsi, joka ulottuu ja kuuluu kaikille!

Hae

Ostoskori