Aina ilmainen toimitus ja palautus!

Toimitus ja palautus

 

Ilmainen toimitus

Toimitus 2-5 arkipäivässä. Tilaukset kulkevat Postin kautta. 

Toimitamme tilaukset niin nopeasti ja tehokkaasti kuin vain mahdollista. Useimmat tilaukset lähetetään tilauspäivänä. 

Mikäli toimituksessa on aiheutunut vaurioita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Ilmainen palautus

Jos et jostain syystä ollut tyytyväinen tilaukseesi, jonka teit verkkokaupassamme, voit palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun lähetys on saapunut valitsemaasi postin jakelupisteeseen. Huomaathan että tuote voidaan palauttaa vain, jos siinä on tuote lappumme kiinnitettynä. Toimi näin: 

  1. Ilmoita meille sähköpostilla osoitteeseen info@kristianaleksander.fi tai whatsappilla numeroon 040 142 4011, että palautat tuotteen.
  2. Laita ilmoitukseen tilausnumerosi, jonka löydät tilaus vahvistuksesta.
  3. Kiinnitä tuotteen mukana tullut palautusrahtikirja pakettiin ja vie se lähimpään postin palvelupisteeseen. Mikäli lähetät tuotteen takaisin Kristian & Aleksander paketissa muistathan peittää vanhan tarran. Palautuksen posti maksu on jo maksettu puolestasi. Säilytä palvelupisteestä saamasi palautuskuitti, kunnes olet saanut palautusvahvistuksen sähköpostiisi tai OmaPostiin.
  4. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Riippuen verkkokaupassa valitsemastasi maksutavasta, palautamme rahat ostostasi tilillesi noin 2-5 pankki päivän kuluessa.

 

Hyvitys

Palautetut tuotteet hyvitetään, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Huomioithan että tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa ja tuotelapun on oltava kiinni. Huomioithan myös, että vaikka palautuksesi olisi seurantatietojen mukaan jo toimitettu meille, saattaa sen käsittely olla vielä kesken. Normaalisti hyvitys näkyy pankkitilillä viikon sisään palautuksesta

Saa -5% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, tilaamalla uutiskirjeemme!